Új jelszó kérése
Kínálatunk
Hírek
2018.04.23 14:35
ÚJDONSÁGOK
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


Angol–magyar beszédfordulatok

-20%
Raktárkészlet: NINCS
Angol–magyar beszédfordulatok
2 490 Ft
Akció: 1 992 Ft1992
Megjelenés dátuma 
:
2014
Elfogyott

 

 • Alcím
  1200 szituációs kifejezés példamondatokkal a mindennapi társalgás nyelvéből
  Szerző
  Náray-Szabó Márton
  Oldalszám
  214
  Kötés típusa
  puhafedeles
  Formátum
  A/5
  Raktárkészlet
  NINCS
  ISBN
  9786155219900
  Tömeg
  258 g/db
 • Ahhoz, hogy angolnyelv-tudásunk biztos és eredményes legyen, nem elég az angol szókincs és nyelvtan ismerete. Szóbeli kommunikációnk akkor lesz hatékony és sikeres, ha beszédünkbe az angol nyelv mindennapi szófordulatait is bele tudjuk szőni. Az Angol–magyar beszédfordulatok című gyűjtemény hozzásegít ahhoz, hogy beszédünk ne papírízű legyen, hanem természetesnek hasson.

   

  A szótár az angol köznyelv 1200 szituációs kifejezését tartalmazza tematikus elrendezésben a magyar megfelelőikkel együtt. A főbb témakörök az értékelő, egyetértést vagy tagadást kifejező, szándékkifejező, érzelemkifejező és beszédszervező jellegű szófordulatok. A kifejezések könnyebb megértését és elsajátítását segítik a mindkét nyelven megadott példamondatok.

   

  A kötet végén lévő mutatóban ábécérendben van felsorolva a szótári rész minden beszédfordulata, így egy konkrét kifejezést, szófordulatot gyorsan vissza tudunk keresni.

   

  Ajánljuk minden nyelvtanulónak, a kezdőtől a haladóig, nyelvtanároknak, fordítóknak, de haszonnal forgathatja az is, aki csak érdeklődik az angol nyelv iránt. A szótár eredményesen segíti a felkészülést az angol szóbeli nyelvvizsgára és az érettségire.

   

  Náray-Szabó Márton a szerzője a TINTA Könyvkiadónál korábban megjelent nagy sikerű Francia–magyar beszédfordulatok című szótárnak is.

Webáruház készítés