Categorie
Top Prodotti
Newsletter
Soluzione di pagamento
Rassegne del prodotto
Certificato
SSL Certificate
Filtro
Megjelenés dátuma
Dettagli Prodotto


Tesztsorok angol nyelvből

-30%
Tesztsorok angol nyelvből
 • Tesztsorok angol nyelvből
 • Tesztsorok angol nyelvből
 • Tesztsorok angol nyelvből
 • Tesztsorok angol nyelvből
 • Tesztsorok angol nyelvből
 • Tesztsorok angol nyelvből
 • Tesztsorok angol nyelvből
20,39 
14,27
I punti bonus dopo l'acquisto: 0,14 €
Megjelenés dátuma 
:
2 023

 

Ide kattintva elolvashatja a könyv előszavát

 

Ide kattintva elolvashat egy részletet a könyvből

 

Angol nyelvű könyvekből nincs hiány, de hosszú angoltanári pályafutásom alatt megtapasztaltam, mekkora igény van olyan tesztkönyvekre, amelyek különféle példák segítségével mélyítik el a diákok nyelvtudását. Úgy gondolom, hogy a koronavírus-járvány időszaka jelentős változásokat indíthat el a nyelvtanítás terén, s még inkább középpontba kerül a tesztfeladatok jelentősége.
A pandémia időszaka, amikor 2020-ban egyik napról a másikra online oktatásra kellett áttérni, komoly kihívást jelentett tanároknak és diákoknak egyaránt. A tanároknak nem volt egyszerű minden órára újabb és újabb feladatsort összeállítani, a diákoknak pedig nehézséget jelentett átállni az önálló tanulásra, mivel nem volt, nem is lehetett benne gyakorlatuk. Az akkor szerzett tapasztalataim is adták az ötletet, hogy összeállítsam ezt a tesztsorokat tartalmazó könyvet. Miközben ugyanis a gyakorlatokat a tanárok felhasználhatják az órákon, a diákok önálló tanulás keretében megoldhatják a feladatokat.
A könyv különlegessége, hogy nemcsak a nyelvi elemek elsajátítására koncentrál, hanem a szókincset is bővíteni kívánja, mivel ez a nyelvvizsgák sikerénél kulcsfontosságú lehet. A könyv gyakorlófeladatainak az is célja, hogy a diákok idővel kiküszöböljék a szokásos típushibákat, amelyekkel sokszor találkozom az egyetemet elkezdő diákoknál.
A könyv közép- és emelt szintű tudással rendelkező nyelvtanulóknak szól. Összesen 22 tesztsort tartalmaz. Az első 11 teszt B2-es, azaz középszintű tudással rendelkező tanulóknak hasznos, mivel segítséget jelent a középfokú nyelvvizsgára, emelt szintű érettségire és egyetemi elsőéves nyelvi vizsgára való felkészülésben.
Minden tesztsor első öt feladata ugyanolyan típusú, ezek a feladatok megtalálhatók nyelvvizsgákban, érettségiben és egyetemi nyelvi vizsgákban is. Az öt további feladat különböző nyelvtani szerkezetek gyakorlását segíti. Ezen feladatok célja, hogy a nyelvtanulók minél jobban elsajátítsák az egyes nyelvtani szerkezeteket, hogy élőbeszédben is helyesen tudják ezeket használni.
A második rész 11 tesztsora emelt szintű nyelvtanulóknak nyújt segítséget. Az első öt feladattípus, az első tesztsorokhoz hasonlóan, ugyanolyan. Az öt további feladat szókincsfejlesztésre szolgál. Egyes szavak több feladatban is előfordulnak, ezzel is elősegítve memorizálásukat.
Annak fényében ajánlom minden nyelvtanulónak a könyvet, hogy segítségével átfogó nyelvtani ismeretekre, gazdagabb szókincsre tesznek szert, és ennek köszönhetően a diákok az egyes vizsgákon is jobban teljesítenek majd.
Rónay Ágnes

 

 • Alcím
  Közép- és emelt szinten vizsgázóknak
  Szerző
  Rónay Ágnes
  Oldalszám
  170
  Kötés típusa
  puhafedeles
  Formátum
  A/4
  Gyártó 
  TINTA Könyvkiadó
  Codice articolo
  9789634093985
  Peso
  470 g/pz
 •  

  ELŐSZÓ  /  6

  PART ONE (B2 szintű tesztek)  /  7

  TEST 1  /  7

  TEST 2  /  13

  TEST 3  /  20

  TEST 4  /  26

  TEST 5  /  33

  TEST 6  /  40

  TEST 7  /  47

  TEST 8  /  53

  TEST 9  /  60

  TEST 10  /  66

  TEST 11  /  72

  PART TWO (C1 szintű tesztek)  /  79

  TEST 1  /  79

  TEST 2  /  85

  TEST 3  /  91

  TEST 4  /  98

  TEST 5  /  104

  TEST 6  /  110

  TEST 7  /  116

  TEST 8  /  122

  TEST 9  /  128

  TEST 10  /  134

  TEST 11  /  141

  KEY TO TESTS  /  146

  PART ONE (B2 szintű tesztek)  /  146

  PART TWO (C1 szintű tesztek)  /  158

  BIBLIOGRAPHY  /  168