Szűrés
Kötés típusa
Formátum
Termék státusza
Hírlevél
Szállítási költség

Magyarország területére:

10.000 Ft feletti rendelés

esetén ingyenes.

Futárszolgálattal:

9.990 Ft-ig 1000 Ft.

Csomagpontra:

9.990 Ft-ig 800 Ft.

Fizetési megoldás
Termékajánló
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Támogatás

A magyar nyelv szerkezetének és szókincsének újszerű bemutatása szakmai program megvalósítását
2021. évben atámogatta.

This way


This Way sorozatunkat az angol nyelvet kezdő, középhaladó és haladó szinten tanuló diákoknak, nyelvvizsgára és érettségire készülőknek ajánljuk, valamint minden olyan angolul tudónak, aki angoltudását szinten kívánja tartani. Feladatai komplex módon fejlesztik a receptív (hallott és írott szövegértést) és a produktív nyelvi készségeket (beszédprodukciót és írott szövegek alkotását) egyaránt.

Köteteink a Közös Európai Referenciakeret (KER) szerinti A1, A2, B1, B2 nyelvi szintet képviselik, illetve egy külön kötetet állítottunk össze a diszlexiás és diszgráfiás diákok számára. Minden egyes kötetben olvasáskészséget, nyelvhasználatot, íráskészséget és beszédkészséget fejlesztő fejezet található, illetve mindezt kiegészíti egy olyan fejezet, amely a négy készséget mérő 100 pontos teszteket tartalmaz. A tesztek megoldásával a tanuló, illetve a tanár pontos visszajelzést kaphat a nyelvtanuló nyelvi szintjéről, tesztmegoldó rutinjáról, erősségeiről és gyengeségeiről.

A gyakorlókönyv szerzői tapasztalt, több évtizede angol nyelvet tanító, nyelvvizsgára felkészítő és nyelvvizsgáztató középiskolai tanárok és egyetemi oktatók.

A kötetek hanganyagát egy QR-kód segítségével találhatják meg az interneten.

Forgassák haszonnal e köteteket és szerezzenek sikerélményt a tanulás során!


Sorrend:


Webáruház készítés