Newsletter
Plată cu cardul
Ofertă de produse
TOP produse
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


Szövegtani munkafüzet

-20%
Szövegtani munkafüzet
 • Szövegtani munkafüzet
 • Szövegtani munkafüzet
 • Szövegtani munkafüzet
13 RON
Promoție: 11 RON
Punct bonus: 0 RON
Megjelenés dátuma 
:
2 018

 

Az Anyanyelvi kompetenciafejlesztő munkafüzetek 16. tagja a szövegtannal foglalkozik. Minden témát érint, amelyre egy érettségiző vagy magyar szakos diáknak szüksége lehet a szövegtan területén, és segítséget nyújt a pedagógusoknak is a felkészítésben, valamint a vizsgatételek összeállításában.
A Szövegtani munkafüzet azért készült el elsőként a nyelvi szinteket feldolgozó füzetek közül, mert hiánypótlónak tartjuk. Forrásként felhasználtuk a szerző Összefoglaló feladatgyűjtemény a középiskolák számára magyar nyelvből című kötetét, de ez a munkafüzet az adott témából jóval többet tartalmaz annál, és megoldókulcsot is mellékeltünk hozzá. A megoldásokban magyarázat is található a bonyolultabb kérdésekhez. Amennyiben ez nem volna elég a megértéshez, ajánljuk Gaál Edit Magyar nyelv. Szintek, síkok, hálózatok című könyvét, amelynek hátterében több évtizedes pedagógiai gyakorlat áll.
A munkafüzet feladatait szabadon lehet variálni: a példaszövegekhez más feladatokból lehet kérdéseket társítani, kitalálni, vagy éppen egy-egy feladat kérdéseihez más szövegeket lehet kapcsolni akár a munkafüzetből, akár önálló keresésből.
A gyakorlatokban szereplő témák többek között: a szöveg fogalma, összetevői, a szövegösszetartó erő fajtái, lineáris és globális kohézió, kapcsolóelemek, témahálózat.
Jó munkát kívánunk a felkészüléshez!

 

 • Alcím
  Közép- és felsőfokú feladatok, gyakorlatok
  Szerző
  Gaál Edit
  Sorozatszám
  16
  Oldalszám
  48
  Kötés típusa
  puhafedeles
  Formátum
  B/5
  Numar articol
  9789634091660
  Masa
  100 g/buc
Creare magazin online