Categorie
Top Prodotti
Newsletter
Soluzione di pagamento
Rassegne del prodotto
Certificato
SSL Certificate
Filtro
Megjelenés dátuma
Dettagli Prodotto


Rejtvényes szókincsteszt munkafüzet

-20%
Rejtvényes szókincsteszt munkafüzet
 • Rejtvényes szókincsteszt munkafüzet
 • Rejtvényes szókincsteszt munkafüzet
 • Rejtvényes szókincsteszt munkafüzet
 • Rejtvényes szókincsteszt munkafüzet
 • Rejtvényes szókincsteszt munkafüzet
3,79 
3,03
I punti bonus dopo l'acquisto: 0,03 €
Megjelenés dátuma 
:
2 023

 

Ide kattintva elolvashatja a könyv előszavát

 

Ide kattintva elolvashat egy részletet a könyvből

 

Ahhoz, hogy a diákok jól boldogulhassanak tanulmányaik során, törekedniük kell arra, hogy minél változatosabban fogalmazzanak szóban és írásban egyaránt. Ezért mind az aktív, mind a passzív szókincsüket érdemes állandóan fejleszteniük.
Fontos, hogy a mindennapi beszéden kívül az egyes tudományokhoz, tantárgyakhoz kapcsolódó szókincset is ismerjék. Ha az iskolában használt szavak, fogalmak ismeretlenül csengenek a számukra, akkor szinte lehetetlen az új ismeretek befogadása. Az egyes tudományok, illetve iskolai tantárgyak szavait jól ismerve azonban könnyebb elsajátítaniuk a tananyagot.
A Rejtvényes szókincsteszt munkafüzet játékos formában, rejtvényeken keresztül ismerteti meg a diákokat a fizika, a biológia, a kémia, a matematika, a földrajz, a történelem fontos szavaival, melyek nélkül lehetetlen az ismeretek eredményes elsajátítása, megtanulása. A fenti tantárgyakon túl a sport és a művészet területéről is találunk szórejtvényeket. Ugyanakkor a munkafüzet a szavak megismertetésén túl arra is alkalmas, hogy „tesztelje” a diákok szókincsét, felmérje, hogy mennyire ismerik egy-egy iskolai tantárgy szavait. A munkafüzet szellemes rejtvényei mind egyéni, mind csoportos foglalkozásokon használhatók. Ugyancsak jól alkalmazhatják a szülők is gyermekük szókincsének bővítésére, elmélyítésére. A munkafüzetben 12 fejezet található, az egyes fejezetekben 5-5 változatos rejtvény teszi próbára a diákok szótudását. A kiadvány végén megtalálható a rejtvények helyes megoldása is.
Ajánljuk a munkafüzetet azoknak a diákoknak, akik játékos formában, rejtvényeken keresztül kívánják az iskolai tantárgyak szavait megtanulni, mert biztosak vagyunk benne, hogy a tantárgyi szavak ismerete hozzájárul a jó iskolai eredmények eléréséhez. Ugyancsak ajánljuk a pedagógusoknak is az iskolai órák színesítéséhez.
A Rejtvényes szókincsteszt munkafüzet szerzőinek, Kiss Gábornak és Mandl Orsolyának nagy gyakorlata van szókincsbővítő feladatsorok összeállításában, hiszen ők készítették a TINTA Könyvkiadó igen népszerű és sikeres Anya – nyelv – kvíz és Anya – nyelv – lecke kiadványait.

 

 • Alcím
  48 szókincsbővítő feladatsor az 5–10. évfolyam részére a tantárgyak szavainak gyakorlásához
  Szerkesztő
  Kiss Gábor, Mandl Orsolya
  Sorozatszám
  36
  Oldalszám
  48
  Kötés típusa
  puhafedeles
  Formátum
  B/5
  Gyártó 
  TINTA Könyvkiadó
  Codice articolo
  9789634093886
  Peso
  110 g/pz