Top Prodotti
Newsletter
Soluzione di pagamento
Rassegne del prodotto
Certificato
SSL Certificate
Dettagli Prodotto


A magyar ábécé hívóképei

-20%
A magyar ábécé hívóképei
 • A magyar ábécé hívóképei
 • A magyar ábécé hívóképei
4,15
Prezzi scontati: 3,32
I punti bonus dopo l'acquisto: 0,03 €
Megjelenés dátuma 
:
2 021

 

A Megelőzöm a diszlexiát! című könyvemhez készült egy szép és jól használható hívóképsor. Ebben a betűtanulást a szájforma is segíti. A színek jelentése: a magánhangzók kék betűk, a zöngés mássalhangzók pirosak, a zöngétlen mássalhangzók pedig zöldek.

A gyermekek a sok betűt könnyen elfelejtik. Főleg akkor, ha először találkoznak velük. Ezért a tanító néni az iskolában kirakja a képeket az egyik jól látható falra, abban a sorrendben, ahogy a betűket tanulják. A sorrend azért fontos, hogy messzire kerüljenek egymástól a fölcserélhető betűk: például p-d-b, k-g, t-d, a-á, i, í-ü, ű vagy o, ó-ö, ő és a ty-cs. Jó lenne, ha otthon is a kicsik szeme előtt lehetnének a tanult betűk! Mivel több érzékszervet kapcsolnak be a tanulásba: látják, mondják, hallják, írják, így biztosabban megjegyezhetik a jeleket, azaz a betűket. Ezért jelent meg külön kiadásban a könyvben szereplő betűsor.

A Kiadóval együtt nagyon reméljük, hogy ezzel az újítással még jobb eredményt érhetnek el a nyelvi hátrány megszüntetésében a könyv használói!

 

 • Szerző
  B. Gaál Katalin
  Oldalszám
  76
  Kötés típusa
  puhafedeles
  Formátum
  A/5
  Gyártó 
  TINTA Könyvkiadó
  Codice articolo
  9789634092933
  Peso
  165 g/pz
WebShop System