Categories
Most popular products
Newsletter
Payment solution
Recommended products
Certificate
SSL Certificate
Product Details


This way A1, A2

This way A1, A2
Megjelenés dátuma 
:
2 020

 

This Way sorozatunkat az angol nyelvet kezdő, középhaladó és haladó szinten tanuló diákoknak, nyelvvizsgára és érettségire készülőknek ajánljuk, valamint minden olyan angolul tudónak, aki angoltudását szinten kívánja tartani. Feladatai komplex módon fejlesztik a receptív (hallott és írott szövegértést) és a produktív nyelvi készségeket (beszédprodukciót és írott szövegek alkotását) egyaránt.

A két kötet a Közös Európai Referenciakeret (KER) szerinti A1, A2 nyelvi szintet képviseli. Minden egyes kötetben olvasáskészséget, nyelvhasználatot, íráskészséget és beszédkészséget fejlesztő fejezet található, illetve mindezt kiegészíti egy olyan fejezet, amely a négy készséget mérő 100 pontos teszteket tartalmaz. A tesztek megoldásával a tanuló, illetve a tanár pontos visszajelzést kaphat a nyelvtanuló nyelvi szintjéről, tesztmegoldó rutinjáról, erősségeiről és gyengeségeiről.

A gyakorlókönyv szerzői tapasztalt, több évtizede angol nyelvet tanító, nyelvvizsgára felkészítő és nyelvvizsgáztató középiskolai tanárok és egyetemi oktatók.

A kötetek hanganyagát egy QR-kód segítségével találhatják meg az interneten.

Forgassák haszonnal e köteteket és szerezzenek sikerélményt a tanulás során!

 • Alcím
  Angol gyakorlókönyv
  Kötés típusa
  puhafedeles
  Formátum
  A/4
  Gyártó 
  TINTA Könyvkiadó
  Article No.
  thiswaya1a2