Categories
Most popular products
Newsletter
Payment solution
Recommended products
Certificate
SSL Certificate
Product Details


SzóTudásTár előfizetés 1 évre

SzóTudásTár előfizetés 1 évre
 • SzóTudásTár előfizetés 1 évre
 • SzóTudásTár előfizetés 1 évre
20.63
Bonus point : 0.21 €

A TINTA Könyvkiadó a legnagyobb magyar szótárkiadó. Piacvezető a különböző típusú magyar szótárak fejlesztésében és közreadásban. Első kiadványa, a Magyar szókincstár 24 évvel ezelőtt, 1998. november 27-én jelent meg. Mondhatjuk bátran, hogy ez a gazdag szinonimaszótár berobbant a magyar könyvpiacra. Ez volt a Magyar nyelv kézikönyvei sorozat első tagja, melyet az elmúlt 24 év alatt 32 vaskos és népszerű kötet követett. A nyomtatott szótárak kiadása mellett a kiadóban párhuzamosan folyt egy elektronikusan, számítógépről, mobiltelefonról elérhető online szótárrendszer fejlesztése, tervezése és építése. A SzóTudásTár online szótárrendszer 11 nagyszótárt tartalmaz a Magyar nyelv kézikönyvei sorozatból:

 1. Értelmező szótár
 2. Etimológiai szótár
 3. Szinonimaszótár
 4. Ellentétszótár
 5. Régi szavak szótára
 6. Kiejtési szótár
 7. Összetett szavak szótára
 8. Magyarító szótár
 9. Idegen szavak szótára
 10. Szólások, közmondások szótára
 11. Rövidítések szótára

Kijelenthetjük, hogy nemzetközi szinten is egyedülálló a TINTA Könyvkiadó online SzóTudásTár-a, hívhatjuk a magyar nyelvű szótárak szótárának. Összességében 250.000 szót tartalmaz, így ez a legnagyobb magyar szótár, amelyből megtudhatja a köz-, idegen és régies szavak pontos jelentését, eredetét. A SzóTudásTár-ban megtalálja a szó rokon értelmű párjait. Az online nagyszótár felvilágosítja Önt a szólásokról, közmondásokról is.

Az elmúlt években az EISZ programirodán keresztül könyvtárak, iskolák, felsőoktatási intézmények, múzeumok munkatársai előfizetéssel használhatták. A TINTA Könyvkiadó most egyéni előfizetők számára is elérhetővé teszi a SzóTudásTár-at. Az előfizetési díj egy évre 8000 Ft.

Sikeres fizetést követően a megrendelést leadó emailcímre küldjük a https://szotudastar.hu oldalhoz tartozó belépési adatokat.

 

 • Alcím
  „Szótárak szótára” 11 magyar nagyszótár együttes használata
  Gyártó 
  TINTA Könyvkiadó
  Article No.
  szotudastar