Categories
Most popular products
Newsletter
Payment solution
Recommended products
Certificate
SSL Certificate
Product Details


Magyar-német alapszótár

-20%
Magyar-német alapszótár
  • Magyar-német alapszótár
  • Magyar-német alapszótár
  • Magyar-német alapszótár
  • Magyar-német alapszótár
6.3 
5.04
Bonus point : 0.05 €
Megjelenés dátuma 
:
2 014
  • Szerző
    Olaszy Kamilla
    Oldalszám
    192
    Kötés típusa
    puhafedeles
    Formátum
    A/5
    Gyártó 
    TINTA Könyvkiadó
    Article No.
    9786155219580
    Weight
    233 g/db
  • A Magyar–német alapszótár célja, hogy a kezdő és középhaladó (A1, A2 és B1 szinten lévő) nyelvtanulóknak segítséget nyújtson a német nyelv szavainak megtanulásához. 7800 címszó található benne. Ezek az alapszókincshez tartoznak, illetve fontosak a nyelvtanulók számára. A szótár felöleli a Magyarországon használatos nyelvkönyvek szóanyagát, és szép számmal tartalmazza a német és a magyar nyelv új szavait is. Közli a szavakról a legfontosabb nyelvtani ismereteket – névelőhasználat, névszóragozás, vonzatok, rendhagyó múlt idejű igealakok – , így egy-egy szó mondatba illesztéséhez jelentős útmutatót ad. Az érvényben lévő német helyesírás előírásait követi.

     

    A kötetben található 450 rajz vizuális segítséget nyújt ahhoz, hogy a szótárforgató egy-egy magyar szó német megfelelőjét elsajátítsa.

     

    A kiadványt a kezdő nyelvtanulók mellett ajánljuk mindazoknak, akik már tanulták a német nyelvet, de szükséges, hogy felelevenítsék tudásukat. Azok is haszonnal forgathatják, akik rövidebb-hosszabb ideig német nyelvterületen vállalnak munkát.

     

    Olaszy Kamilla, a szótár szerkesztője több évtizede tanít német általános és gazdasági szaknyelvet. Számos népszerű némettankönyv szerzője, a TINTA Könyvkiadónál 2010-ben jelent meg a nagy sikerű Német társalgási zsebkönyv című kötete.

     

    A szótár párja a Német–magyar alapszótár.