Newsletter
Payment solution
Recommended products
Most popular products
Certificate
SSL Certificate
Product Details


VLlxx

-20%
VLlxx
8.19
Discount: 6.55
Bonus point : 0.07 €
Megjelenés dátuma 
:
2 014

 

 • Alcím
  Papers in Linguistics Presented to László Varga on his 70th Birthday
  Szerkesztő
  Péter Szigetvári
  Sorozatszám
  158
  Oldalszám
  462
  Kötés típusa
  puhafedeles
  Formátum
  B/5
  Article No.
  9786155219559
  Weight
  748 g/db
 • This volume is a birthday present. The papers of this volume have been written by linguists and honorary linguists, all of whom owe something to the celebratee, Professor László Varga (VL), who retires on his 70th birthday (lxx). The authors are or were his students, colleagues, friends, or any combination of these.

   

  The papers cover a wide range of topics, from phonetics to phonology, from syntax to semantics, from cognitive approaches to philosophical ones, from the history of English and of linguistics to online dictionaries, and further. The language of the contributions was not set in the call for papersas it happens three are in Hungarian, the rest are in English, thus accessible to a wider audience.

   

  Jelen kötet születésnapi ajándék. A kötetben szereplő cikkeket olyan nyelvészek és tiszteletbeli nyelvészek írták, akik mind adósai az ünnepeltnek, Varga László professzornak (VL), aki a 70. születésnapján (lxx) nyugdíjba vonul. A szerzők az ő tanítványai, kollégái, barátai, vagy ezek tetszőleges kombinációit alkotják.

   

  A cikkek témái széles skálán mozognak, a fonetikán és a fonológián át a szintaxisig és a szemantikáig, kognitív és filozófiai megközelítéssel, az angol nyelv és a nyelvtudomány történetén keresztül az online szótárakig és tovább. A felkérésben nem szabtuk meg a cikkek nyelvéthárom készült magyarul, a többi angolul, így az olvasók szélesebb köre számára elérhető.

WebShop System